Ohjeet vuokraajille

Hevosten vuokraajat, luethan huolellisesti nämä ohjeet! :) Löytyvät myös kirjallisena tallilta.

 

Huom! Te jotka vuokraatte vain 1h; normaali hevosen vuokraus hinta eli 28e. 2h = 40e. 

 

Jättäkää maksukuitit selkeästi nimettynä punaiseen laatikkoon.

 

Ohjeet hevosten vuokraajille viikoille 29 ja 30

 

Hevosen vuokraus itsenäiseen ratsastukseen, noudattakaa seuraavia sääntöjä :)

 

*Tallilla tulee käydä klo 9-19 välisenä aikana

 

*Mikäli olet vuokrannut hevosen ”koko päiväksi” voit ratsastaa 2 tuntia joko eri aikoihin päivästä tai peräkkäin

 

*Itsenäinen ratsastus tapahtuu ainoastaan kentällä tai manesissa ratsastuskoulun päädyissä tasaisen työskentelyssä. Hevoset eivät ole tottuneet menemään yksityispäädyissä, joten ethän sinne itsenäisesti mene ratsastamaan

 

*Mikäli vuokraaja on alaikäinen, tulee hänellä olla omasta takaa täysi-ikäinen valvoja mukana, tallin henkilökunta ei valvo itsenäisiä loma-aikana

 

*Mikäli haluat tehdä puomi/kavaletti/estetehtäviä, sovi näistä erikseen! Osa opettajista tarjoaa yksityistunteja loma-aikana ja joka tapauksessa muuhun kuin tasaisen työskentelyyn tarvitaan tallin puolesta valvoja sekä varaus halliin/kentälle. Puomeja ja esteitä ei siis missään nimessä saa omin päin laitella.

 

*Maastoon EI saa lähteä itsenäisesti. Mikäli haluat maastoilla, sovi tästä tallin henkilökunnan kanssa. Pääsääntöisesti maastoon tulee lähteä joku tallin henkilökunnasta mukaan

 

*Ratsastuksen jälkeen hevosesta JA varusteista tulee huolehtia asianmukaisesti! Hevonen hoidetaan aina, tarvittaessa pesu, jalkojen kylmäys, takaisin tarhaan vienti jne. Myös varusteet huolletaan ja huolehditaan omille paikoilleen; harjaämpäri ja suojat kaappiin, märkä satulahuopa pesuun, kuolaimet pestään huolellisesti, suitset puhdistetaan ja pakataan.

 

Muistattehan, että ratsastajia ei ole vakuutettu tallin puolesta, eli onhan sinulla voimassa oleva tapaturmavakuutus (seuran jäsenyys, green card, tms).

 

Ratsastuskoulu vastaa hevosista, sikäli mikäli vuokraaja noudattaa annettuja sääntöjä. Mikäli huomaat hevosessa jotain poikkeavaa, otathan välittömästi henkilökuntaan yhteyttä. Ontumatapauksessa vuokraaja saa toisen hevosen tilalle niille päiville mistä on maksanut.

 

Ainoastaan mikäli vuokraaja rikkoo annettuja sääntöjä ja aiheuttaa hevosen loukkaantumisen tämän vuoksi, on tällöin vuokraaja vastuussa hevosesta.

 

Tallin henkilökunnan yhteystiedot;

Jaana 044-2910523 (ei paikalla vk 30)

Anni 040-1908621 (ei paikalla vk 30)

Emmi 040-8242113

Anne 045-8850669